Dine vinduer er dit firmas ansigt udadtil.

Det er vigtigt som erhvervsdrivende at prioritere vinduesvask, både i forhold til fremtoning overfor kunder og samarbejdspartnere, men også i forhold til at sørge for et godt arbejdsmiljø til ens medarbejdere.

Vinduesrens kan for nogen måske virke som en mindre vigtig del af den samlede butiksrengøring, men det kan især have stor betydning for dem, der færdes på arbejdspladsen i hverdagen, at der er et godt udsyn og naturlig lysgennemstrømning til lokalerne.

Lysindfald fra tagvinduer
Rene vinduer her betyder forbedret arbejdsmiljø

Det kan ofte være en rigtig god investering at få en fast aftale om facadevask eller en bestillingsordning. På den måde fremstår virksomheden professionel og bevidst om sit image udadtil.

Hos Trolles Vinduespolering skræddersyer vi vores rengøringshjælp, så den tilpasses præcis efter virksomhedens behov og ønske. I den anledning er vi fleksible med hvornår på dagen, at vores vinduesrengøring skal ske. Vi kan komme på flere tider af døgnet, og det behøver ikke at være i arbejdstiden, hvis der er ønsker om at rengøringen foregår før eller efter personalet møder ind.

Vi kan også tilbyde flere former for løsninger inden for vinduesvask. Vi kan komme med faste intervaller, så du ikke behøver at holde øje med vinduer eller holde styr på hvornår der sidst var besøg af en vinduespudser. Vi kan også komme på bestilling – så er det helt op til virksomheden at give besked gennem en kontaktperson, når vinduerne trænger til den næste vask.