Trolles vinduespolering tilbyder vinduespolering til private samt erhverv og vask af solceller.

Trolles vinduespolering har eksisteret siden starten af 2018, men vores professionel erfaring strækker sig mere en 10 år tilbage.

Vi har en stor erfaring indenfor vores fag, ikke mindst i forbindelse med specielle opgaver, der kræves særlig arbejdsredskaber eller metoder for at løses.

Vi tager mest muligt hensyn til vores kunders behov, og sørger for at kvaliteten er altid i top. Tillid er for os nøgleord i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere.

Din lokale vinduespudser

Vi udfører vinduespolering i bl. a. Vejle, Børkop, Fredericia, Horsens, Kolding, Billund, Brande, Give, Juelsminde, Hedensted og byerne omkring.

Trolles vinduespolering vil være din glade og pålidelige vinduespudser i trekantsområde.

Tjek vores priser eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kort af trekantsområde
Trolles Vinduespolering dækker hele Trekantsområdet med base i Vejle.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og sålbænke fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

I dag får 85 % af vore kunder vasket vinduerne således. Denne fordeling øges i takt med, at flere og flere forbrugere vælger træaluvinduer ved udskiftning af vinduer, eller når der vælges vinduer til deres nye hus.

Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold, dette opnås ved vinduesvask med rentvandsanlægget! Nyere trævinduer og plastikvinduer er også ideelle til vinduesvask med rentvandsanlægget.

Sådan pudser vi

Først sæbes glasset ind, dernæst tørres rammerne af for spindelvæv, så skrabes glasset, til sidst tørres kanterne hele vejen rundt og sålbænken af.

Vi har hørt fra mange af vore kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk. Dette kan vel næppe være godt for noget, og derfor tørre vi altså alt af.

Alternativt kan vi vaske vinduerne med vore rentvandsanlæg.

Ingen striber eller pletter

Vask med kalkfrit vand efterlader ikke striber og pletter og skal blot tørre efter vask.