Vi leverer også solcellevask både til private og erhvervskunder. Der er mange muligheder for at vaske sine solceller, og nogle forsøger sig med det selv. Vi kan dog anbefale at lade professionelle om den slags opgaver, da udførelsen kan have stor betydning for resultatet.

Vi har stor erfaring med solcellerens, og vi kan garantere det bedste resultat.

Alt i alt er der mange gode grunde til at investere i professionel rengøring af sine solceller, hvis det er et projekt, som man tager alvorligt.

Vi holder dine solceller rene, sådan at du får max. udbytte af dem.

Især hvis der er tale om solceller, der bruges i et større omfang, eksempelvis i erhvervssammenhæng hvor brugen af solceller måske spiller en større rolle i det samlede strømforbrug til virksomheden. Man kan sige, at jo flere solceller man gør brug af, jo mere grund – ikke mindst økonomisk – vil der være til at overveje at få en professionel rengøringsløsning, så man kan være sikker på at få det optimale udbytte.

Vi bruger kalkfrit vand

Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt det overhovedet kan betale sig, og hvor ofte du bør få foretaget solcellerens, så spørg Trolles vinduespolering helt uforpligtende.

Trolles vinduespolering anbefaler…

at få udført solcellevask før sommeren, midt på sommeren og ligeledes efter for at opnå ønsket udbytte af solcellerne.

…at få udført solcellevask før sommeren, midt på sommeren og ligeledes efter for at opnå ønsket udbytte af solcellerne.

Effektivisere dine solceller

Det er vigtigt, at solcellerne er rene så de kan levere den planlagt udbytte.

Solcellevask kan med fordel kombineres med vinduesvasken, og derfor kan vi også holde prisen nede på et niveau som er yderst konkurrencedygtigt.